Afară sunt -10 grade Celsius, dar ea reuşeşte să încingă atmosfera! Imagini demenţiale cu un fotomodelul Claudia Stoica care a pozat dezbracata pe un ger cumplit

Claudia Stoica este, cu siguranţă, una dintre cele mai senzuale personaje ale showbiz-ului românesc, fiind, de altfel, şi una dintre cele mai solicitate fotomodele de la noi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Iar acum, odată cu venirea gerului, Claudia Stoica a decis să şocheze fanii pe care îi are şi, cu un curaj nebun, a ieşit afară, chiar dacă era un frig cumplit, pentru o mică şedinţă foto.

Şi, dacă pe afară temperatura era de -10 grade Celsius, iar oamenii care, probabil, se aflau prin jurul ei se gândeau cum să îşi mai ia un cojoc pe ei, temerara Claudia Stoica a transformat momentul într-un adevărat show, încărcat de senzualitate. Mai exact, aproape goală – purtând un costum de baie suficient de mic încât să nu ascundă mai nimic – a ieşit ”la aer”. Şi a intrat în piscină, făcând, la cât era de sexy, să fiarbă apa de acolo.

Cu un zâmbet relaxat, Claudia Stoica a demonstrat tuturor celor care au văzut fotografiile cu pricina care este motivul pentru care mai toţi designerii şi fotografii se înghesuie să apeleze la serviciile ei. Astfel, punându-şi în valoare dotările – sânii cu implanturi de silicon şi fundul lucrat bine la sală şi în cabinetele esteticienilor – Claudia Stoica a petrecut minute bune în piscina din care ieşeau aburi din cauza frigului, pozând în pozţii care mai de care mai incitante, dovedind că nu are niciun fel de inhibiţii când vede un aparat de fotografiat.


Claudia Stoica, 28 de ani,  a fost componentă a trupei Dolls şi a absolvit Colegiul Naţional de Muzică “Ion Vidu” din Timişoara, unde a studiat baletul şi muzica (a făcut canto timp de 4 ani), dar şi actoria. Ulterior, Claudia a absolvit şi cursurile Facultăţii de Sociologie. Succesul ei în domeniul modellingului a venit imediat cu intrarea în lumea showbiz-ului, ea devenind, în scurt timp, cel mai căutat model de pe la noi.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: