Afla care sunt finalistii de la "Vocea Romaniei"! Vezi daca favoritul tau este printre ei! Cine crezi ca va castiga?

Emotiile prin care fiecare participant de la Vocea Romaniei a trecut in seara aceasta sunt de nedescris! Dupa ce performantele si munca le-au fost laudate, a venit timpul pentru unii din ei sa plece acasa.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereTibi Scobiola, echipa Smileyfara descriereJuly Mayaya, echipa BrenciuSemifinala a fost plina de talent si, daca e sa ne luam dupa spusele juratilor, toti cei 8 semifinalisti ar trebui sa mearga mai departe. Totusi, publicul a decis, iar in finala de pe 26 decembrie merg:Tibi Scobiola care a obtinut 50 de procente din partea lui Smiley si 60 de procente de la publicul de acasa, July Mayaya a obtinut si ea 50 de procente de la Brenciu si 67 de la public, Cristi Nistor a luat tot 50 de procente de la Loredana si  82 de procente din partea celor de acasa, Vizi a fost ultimul care a intrat in finala dupa ce a luat 50 de procente de la Moga si 64 de la oamenii care au votat.

fara descriereCristi Nistor, echipa Loredanafara descriereVizi Imre, echipa MogaSilviu Pasca, Laurian Manta, Ciprian Teodorescu, Fely Donose au fost consolati de "invingatori" si spera ca in curand antrenorii lor sa ii ajute in cariera muzicala, asa cum s-a intamplat si cu cei care au parasit concursul in etapele anteioare. Cu o experienta frumoasa castigata in concurs ei se pot consola ca, in viitor, pot fi viitoarele "Voci" ale Romaniei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate