Afla ce cantareata a fost la un pas de moarte! Bruneta era sa fie injunghiata!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Solista Sanziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, a fost la un pas de a fi injunghiata. In luna august, cand a participat la unul dintre cele mai populare carnavale din Marea Britania, Notting Hill Carnival, a vazut moartea cu ochii!

Distractia a fost in toi, iar bruneta s-a simtit foarte bine, chiar s-a si pozat cu multi dintre cei ce au participat la carnaval. Buna dispozitie i-a fost stricata cum nici nu se poate mai rau! Un om a fost injunghiat chiar la un metru distanta fata de ea. Teribila experienta a fost una de care Sanziana nu a dorit sa vorbeasca pana acum si nici nu vrea sa isi mai aduca aminte de clipele de groaza petrecute in urma cu cateva luni.

"Este incredibil cum reactioneaza oamenii si nu te astepti o secunda ca la un carnaval cineva sa fie injunghiat! Te gandesti la faptul ca puteai fi chiar tu sau cineva drag! Toata scena s-a intamplat destul de aproape de locul in care eu eram si recunosc ca mi-a fost teama!", a declarat Sanziana Negru, in exclusivitate, pentru WOWBiz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate