Afla ce i-a cerut Bianca, de Mos Craciun, lui... Cristea

De Mos Craciun, Bianca Dragusanu si-a pus pe o hartie dorintele catre Mos Craciun. Doar ca nu a expediat-o la posta cu destinatia "Casuta Mosului din Laponia", ci a dat-o pur si simplu iubitului ei Adrian Cristea. Ce credeti ca-si doreste? Un dressing nou si modern!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

In apropierea Sarbatorilor de Iarna, Bianca i-a scris deja lui “Mos Craciun” Cristea ce ar vrea ea sa primeasca de la el. Si daca va ganditi la un dar minor, simbolic, ei bine, nu e deloc asa. Dragusanca vrea sa-si renoveze una dintre camere si sa-si schimbe dressingul cu unul mult mai mare, cu un design modern si cu oglinzi imense, care sa dea senzatia de spatiu.

Aflata la o prezentare de moda, Bianca ne-a confirmat ca vrea sa-si aranjeze casa si spera ca noul design sa fie in ton cu dorintele ei. “Nu mi-am mai dorit lucruri de imbracat sau bijuterii de la Mos Craciun, asa cum s-a intamplat in alti ani. Acum, vreau doar sa-mi schimb casa si exact asta am zis in scrisoarea pe care i-am dat-o lui Adi”, a declarat usor fastacita roscata, care nu a dezvaluit, insa, ce isi doreste si pentru Revelion.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate