Afla ce “infractiune” a facut Ducu Bertzi in avion!

Un fumator inrait, lui Ducu Bertzi i s-a parut cumplit zborul din Romania pana in Australia! Solistul a acceptat invitatia de a concerta acolo doar dup ace si-a pus mintea la contributie si a gasit o modalitate de a fuma in avion fara sa fie prins si amendat.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDucu Bertzi fumeaza din adolescenta si n-are niciun gand sa lase tutunul. De curand, el a fost plecat in Australia si Noua Zeelanda unde a avut cateva concerte. Zborul de zeci de ore i s-a parut catastrofal. “Am fost trei saptamani in Australia si Noua Zeelanda si drumul a fost extrem de obositor, criminal de-a dreptul! 22 ore la dus si 26 la intors. Plus pause, au fost 36 de ore. Eu mai si fumez! Inchipuie-ti ce ar fi insemnat sa stau fara tigari atatea ore!”, ne-a povestit interpretul.

Ca sa “suporte” zborul “criminal”, Ducu Bertzi a gasit o metoda ingenioasa: si-a luat tigara electronica. “Am fumat pe seste in avion, mi-am luat o tigara electronica cu mine. Si am tras din ea. Am avut noroc ca nu m-a prins nimeni”, a declarat Ducu Bertzi pentru WOWbiz.ro.

fara descriereSolistul ne-a mai marturisit ca are numeroase concerte, lucru care il bucura, si ca parcurge lunar cateva mii de kilometri. “A fost o toamna extrem de folositoare. Am avut multe spectacole prin toate colturile tarii, si chiar si in strainatate. Fac in jur de 3.000 – 4.000 de kilometric pe luna cu aceste spectacole”, a conchis artistul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate