Afla ce meserie a vrut sa imbratiseze Dan Bittman inainte sa devina artist!

Solistul trupei Holograf este una dintre cele mai iubite personalitati din lumea muzicala si desi multi cred ca si-a dorit de mic sa fie cantaret, Bittman marturiseste ca aspira la alta cariera.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereSeara de duminica a fost importanta pentru juratul X Factor. La prima gala live, desi este e unul dintre cei mai importanti artisti romani, obisnuit cu lumina reflectoarelor, Dan Bittman nu a ascuns ca a avut emotii. Pregatirile au inceput de la primele ore ale zilei, iar in toata forfota pregatirilor Dan a stat de vorba,  cateva momente, cu jurnalista Ela Craciun.

Aceasta a realizat un interviu pentru blogul sau cu Bittman despre povestile spuse de-a lungul timpului despre el, despre cariera sa si despre ce alegeri ar fi facut daca nu ar fi fost artist. Protagonistul nostru si-ar fi dorit sa se faca arhitect iar drumul acesta a fost destul de aproape, doar ca... a picat admiterea.

"Arhitectura! Asta am vrut sa fac. Am si dat la Arhitectura, n-am intrat si atunci m-am indreptat catre Hidrotehnica. Dar n-am profesat niciodata. M-a luat Holograful si m-a facut om (rade).", a declarat starul pentru blogul elacraciun.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate