Afla ce metoda inedita au descoperit ca sa se imbogateasca! Dinu si Deea Maxer prezinta balurile de boboci

Dinu si Deea Maxer au gasit o noua metoda de a face bani cinstit! Cei doi sunt preferatii organizatorilor de baluri ale liceelor, astfel ca toata lumea trage de ei ca sa-i aiba ca prezentatori.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereFac un show incendiar si au idei stralucite, de aceea Dinu si Deea Maxer sunt invitati la mai toate balurile de boboci organizate de liceele din Capitala si nu numai. Ideea le-a venit din senin, amintindu-si de vremea in care s-au cunoscut si de cum s-au indragostit ei. “Eu si Dinu ne-am cunoscut la balul meu de boboci, el prezentand de prin 2004-2005 baluri de boboci. De vreo doi ani insa le prezentam impreuna, fiind al doilea"sezon" cu un record de 25 baluri. Anul trecut am avut 27. Cristina Frangulea si Denisa Barbulescu sunt organizatoare si noi prezentatori”, a declarat Deea pentru WOWbiz.ro.

fara descriereConform unor surse din anturajul lor, Dinu si Deea Maxer sunt remunerati cu sume intre 300 de euro si 500 de euro pentru a prezenta un bal. Si daca anul trecut au avut 27 de astfel de evenimente, bugetul celor doi a crescut cu aproximativ 10.000 de euro. Anul acesta insa au cu 2 evenimente mai putin, mai exact 25 de baluri ale bobocilor.fara descriereStudentele le-au imitat pe fetele de la Andre, mai exact pe Andreea Balan si pe Andreea AntonescuDinu si Deea Maxer vin si cu idei de probe pentru proaspetii studenti care, se pare, au avut priza la public. “Avem probe ca "recunoaste melodia si fotografia" sau “imita o vedeta”. Asta e o proba foarte hazlie caci concurentii au de imitat cupluri celebre ca: Irina Login si Fuego, Oana Zavoranu si Pepe, Marguerita si Viorica din Clejani, Cleopatra si Pavel Stratan, trupa Andre, Shakira si Pique. Pentru noi e o bucurie sa prezentam balurile, mai ales ca ne amintim cu placere de balul meu, la care eu si Dinu ne-am cunoscut”, ne-a mai declarat Deea Maxer. fara descriereBobocii au intrat in pielea lui Fuego si a Irinei Loghinfara descriereDoi concurenti i-au imitat pe Oana Zavoranu si pe Pepe

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate