Afla ce politician important isi spala Rolls-ul cu furtunul si Mercedesul cu mopul in fata casei de 1,5 milioane de euro!!!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Probabil aveti impresia ca e o gluma si nu va invinovatim. Chiar asa pare, doar ca e purul adevar! Doamnelor si domnilor, Dan Diaconescu, in direct, in reluare, al poporului sau cum vreti dumneavoastra sa-i spuneti are o vila in zona Primaverii, de aproximativ 1,5 milioane de euro.

In fata imobilului, caci n-are loc in garaj, isi parcheaza Rolls Royce-ul si Infinity-ul iar pana de curand detinea si un Mercedes SLK care tot pe trotuar salasuia. Pana aici, nimic neobisnuit, doar ca politicianul, cu sanse reale la presedintia Romaniei, conform sondajelor, in ciuda averii afisate, nu scoate nici in ruptul capului bani din buzunar sa-si duca autoturismele de lux la spalatorie, preferand sa le curete cu manutele lui. Si bineinteles ca ochiul vigilent al vecinilor n-a ratat actiunea!

"Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca Dan Diaconescu, ditamai patronu' de televiziune si politician renumit, isi spala autoturismele, un Mercedes si un Rolls Royce cu furtunul si cu mopul. Imi dau cuvantul meu de onoare! Si cand si-a cumparat ATV a dat in fata si-n spate o jumatate de ora in garaj. Ciudat, nu?", a declarat un vecin de-al lui Diaconescu, sub protectia anonimatului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate