Afla ce spune Calin Goia despre scandalul cu Bobby, fostul clapar de la Voltaj

Dupa plecarea lui Bobby Stoica, fostul clapar, trupa Voltaj si-a gasit rapid inlocuitor si e gata sa sparga piata muzicala. Calin Goia, solistul formatiei, a declarat pentru WOWbiz.ro ca in viata se intampla si lucruri mai rele, iar plecarea lui Bobby nu a fost un capat de lume.

Distribuie pe:

fara descriereCalin Goia, la premiile Elle Style Award 2012Cand anuntul ca s-au despartit a fost facut public, vestea a venit ca o bomba pentru fanii trupei Voltaj, insa Calin a tinut sa-i linisteasca, caci formatia va ramane pe scena si isi va onora concertele in continuare.

In urma cu o saptamana, Bobby Stoica, claparul trupei "Voltaj", s-a retras din formatia care l-a consacrat pe piata muzicala din Romania. Au fost impreuna 13 ani, insa Bobby a considerat ca nu vrea sa mai cante alaturi de colegii lui. Calin sustine ca nu are nimic impotriva si deja au cooptat un alt tanar in trupa. "Fiecare e pe drumul lui, fiecare cu genul lui muzical. Unii vor sa faca muzica, altii nu. Ne-am despartit in relatii amiabile. A fost alegerea lui sa plece, iar eu nu am ce sa comentez. E problema si decizia lui”, a declarat Calin, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

WOWbiz.ro a aflat adevaratele motive care au dus la destramarea trupei Voltaj!

Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj!

Anunt bomba! Se desparte trupa Voltaj? "La mine in trupa, nimeni nu e de neinlocuit!"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate