Afla ce spune Sanda Ladosi despre faptul ca sotul ei este implicat in dosarul bancherilor!

Numele sotului Sandei Ladosi, Stefan Tache, apare in "Dosarul bancherilor 2". Jurnalistii WOWbiz.ro au aflat aceasta informatie de la sursele judiciare care ne-au dezvaluit si ca acelasi nume apare in "dosarul bancherilor 1". Cantareata ne-a declarat, insa, ca nu vrea sa comenteze pentru ca ea nu se baga in problemele sotului.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereUn tigan din Sintesti, Mihai Stan, care este considerat de anchetatori, capul retelei in "dosarul bancherilor 1" este cel care l-a acuzat pe Stefan Tache. Stan sustine ca Tache i-ar fi promis ca il va ajuta in obtinerea unui credit in schimbul unei sume de bani, pe care, la randul lui, ar fi dat-o ca spaga unui sef din Fondul National de Garantare a Creditelor.

Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Sanda Ladosi a declarat ca ea nu se implica in afacerile sotului ei. “Este o prostie. Sotul meu n-are nicio legatura cu asta. A fost o conjunctura cretinoida. Dar el n-are nicio treaba. In plus, noi am hotarat ca fiecare isi vede de treburile lui. El nu se amesteca in cariera mea, cum nici eu nu ma bag in afacerile lui”, a declarat Sanda Ladosi pentru WOWbiz.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate