Afla cine o imbraca pe Elena - Mandinga! Solista si-a tras cel mai tare fashion-editor al momentului!

Satula sa fie criticata pentru cum se imbraca si ca isi alege vestimentatii care nu o avantajeaza deloc, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, si-a “tras” stilist. Si nu oricare, ci celebrul fashion - editor al momentului, Iulia Albu.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereElena, imbracata in hainele alese de Iulia AlbuElena Ionescu, solista trupei Mandinga, vrea sa-si schimbe imaginea ca sa nu mai fie incadrata la categoria “prost imbracate” sau sa fie criticata ca s-a imbracat in tinute care-i scot in evidenta celulita sau "colaceii". Astfel ca artista a “aruncat” tinutele pe care le purta pana acum cateva saptamani si s-a lasat pe mana fashion-editorului Iulia Albu. fara descriereIulia Albu

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Iulia Albu se ocupa de imaginea Elenei Ionescu de aproximativ doua luni. Ce-i drept, in ultimul timp, bruneta n-a mai fost luata in colimator de carcotasi, ba din contra, a fost chiar admirata. Iulia Albu vrea sa-si creeze Elenei tinute sic, ultrafeminine, proiect la care fashion-editorul lucreaza de zor. Contactata telefonic, Iulia Albu a confirmat informatia cum ca ea o imbraca pe Elena Ionescu. “In prezent lucrez in cadrul proiectului Mandinga. Lucram intens pentru conturarea unei imagini noi pentru Elena, insa momentan nu pot sa va dau prea multe detalii”, a declarat Iulia pentru WOWbiz.ro. fara descriereDe Revelion, Mandinga va sustine un concert la Baku, Azerbaijan, pe aceeasi scena pe care va canta si Pussy Cat Dolls, si va incasa nici mai mult, nici mai putin de 50.000 de euro. Conform unor surse din anturajul lor, Iulia Albu lucreaza la vestimentatiile pe care le va purta Elena pe scena la Baku.fara descriereLa petrecerea Kiss FM, Elena a purtat o rochie aleasa de Iulia AlbuReporterii WOWbiz.ro au mai aflat ca solista de la Mandinga este extrem de ascultatoare si nu iese din cuvantul Iuliei Albu. fara descriereDesi lucreaza pentru imaginea Elenei Ionescu, Iulia Albu isi face timp si pentru Facultatea de Arte, unde este studenta in anul I, si pentru revista Ideal Mariaj. Mai mult, vedeta pregateste si relansarea propriului ei site.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate