Afla cu cine petrece Craciunul Sanda Ladosi!

In fiecare an, Sanda Ladosi si sotul ei petrec Craciunul acasa, in familie. Si pentru ca Stefan Tache si-a dorit sa aiba casa plina de copii, solista i-a indeplinit aceasta dorinta.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDe cand a devenit mamica, Sanda Ladosi a trecut cariera pe planul secundar, asa cum era de asteptat. A renuntat la multe spectacole si emisiuni pentru a sta mai mult cu cei doi copii, Ioana si Bogdan. Solista asteapta cu nerabdare sarbatorile pentru ca stie ca va avea casa plina: fiica lui Stefan Tache, din prima casatorie, impreuna cu cei doi copii ai sai vor petrece Craciunul acasa la artista.

fara descriereSanda, sotul si cei doi copiiSanda si fiica lui Stefan au o relatie speciala. “De Craciun stau cu familia, acasa. Va veni la noi si fata sotului meu din prima casatorie cu copiii ei. Va fi nebunie! Sotul meu mereu zicea ca vrea sa aiba gradina plina de copii si uite ca s-a intamplat. De Craciun, unul il striga “tata”, altul “unchi”, altul “bunic””, a declarat Sanda pentru WOWbiz.ro.

Daca de Craciun nu se dezlipeste de cei mici, de Revelion, Ioana si Bogdan vor ramane in grija tatalui, caci solista are doua concerte. "Voi canta la Sovata si la Targu-Mures. Este prima data dupa 25 de ani cand voi canta in orasul meu natal, Targu-Mures. De cand am copiii, am renuntat sa merg la atatea concerte. Si de Revelion voi pleca singura, nu vreau sa-i obosesc pe copii, inca sunt mici”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro. fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate