Afla cum o sa fie vremea in weekendul asta! Meteorologii ne spun daca o sa avem zapada pana de sarbatori

Vineri, în zonele montane şi submontane valorile termice se vor menţine în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, iar cerul va fi variabil. În schimb, în zonele joase de relief vremea va fi destul de rece, mai ales la valorile din cursul zilei, în condiţii de nebulozitate joasă persistentă şi local ceaţă, ce pot determina trecător burniţe, fulguieli sau depundere de chiciură.

Distribuie pe:

Autor:


fara descriere

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de la -4...-2 grade în zonele cu ceaţă persistentă până la 11...12 grade în Subcarpaţii Getici şi ai Curburii, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

LA BUCUREŞTI:

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. În special în prima parte a zilei şi noaptea vor fi nori joşi şi ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade.

LA MUNTE:

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, iar cerul va fi variabil. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă asociată cu chiciură. Vântul va prezenta unele intensificări pe crestele înalte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate