Afla cum se mai simte Zavo dupa ce a inghitit un pumn de pastile! Marioara, mama Oanei: "Am simtit ca mor in acele momente"

Dupa gestul necugetat care a trimis-o direct pe patul de spital, Oana a fost externata aseara si s-a intors acasa. Reporterii WOWbiz.ro au aflat cum se simte bruneta, direct de mama ei, Marioara Zavoranu.

Distribuie pe:

fara descriere

Marioara Zavoranu e neagra de suparare si nu se simte deloc bine de cand a aflat ca fiica ei a fost din nou internata dupa ce a inghitit un pumn de pastile. Azi insa, mama Oanei s-a mai luminat la fata, caci  fiica ei si-a revenit si se simte mai bine.

fara descriereMarioara Zavoranu (Foto: captura tv)"Oana e sufletul si viata mea, doar o mama poate intelege prin ce trec in aceste momente. E grav ce se intampla, nu pot sa-mi imaginez viata fara fiica mea. Din fericire, Oana se simte mai bine. Razvan are grija de ea si nu-i lipseste nimic. Am fost sa o vad si mi-au dat lacrimile, am simtit ca mor in acele momente. Mi s-a facut rau instant. Este mai bine si se va reface", a declarat Marioara Zavoranu, in exclusivitate, pentru WOWbi.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate