Afla de ce Diana Dumitrescu nu ramane insarcinata! “Eu si Ducu ne dorim un copil, dar barza a fost cam schioapa!”

Dupa un an foarte bun profesional, cu un rol principal intr-un film, Diana Dumitrescu se pregateste sa debuteze si in teatru, visul ei de-o viata. Dincolo de scena insa, actrita isi doreste cu disperare un copil si spera ca, anul viitor, sa ramana insarcinata.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere
Frumoasa, sexy si cu o cariera de invidiat, Diana Dumitrescu are, mai nou, proiecte si in teatru, unde, in februarie, va debuta intr-o piesa. “Mi-am dorit de mica sa joc pe o scena de teatru si visul mi se va indeplini curand! Nu voi renunta la telenovele, iar daca voi avea o oferta, cu siguranta, voi raspunde prezent. Ma axez insa pe cinematografie si, asa cum spuneam, teatru”, a declarat Diana pentru WOWbiz.ro.

In ciuda faptului ca totul pe scena ii merge ca pe roate, in viata personala, actrita are un mic regret, pentru ca nu a reusit pana acum sa ramana insarcinata. “Nu a fost sa fie, dar sper sa se produca minunea cat mai repede. Eu si Ducu ne dorim un copil, dar, pana acum, barza a fost cam schioapa”, a mai spus actrita pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate