Afla despre ce mint femeile cel mai des! Sigur faci si tu asta...

Cine a spus ca femeile mint?! Sa spunem ca doar “ajusteaza” un pic realitatea, cand vine vorba, spre exemplu, de sumele cheltuite la cumparaturi.

Distribuie pe:

fara descriere

De cate ori nu ni s-a intamplat sa “uitam” cati bani dam pe produse cosmetice sau pe pantofi? Despre averile pe care femeile le tin ascunse, vedeti mai jos.

Nu trebuie sa intrebam expertii ca sa vedem daca, intr-adevar, femeile scot prea multi bani din buzunar atunci cand vine vorba de satisfacerea propriilor capricii. Cu greu ne abtinem sa nu cumparam atunci cand vedem ceva care ne place. Nu avem o singura slabiciune; avem slabiciuni! Multe si din cele mai diverse! Ne place sa incercam, sa testam, sa experimentam, sa vedem daca si ce ni se potriveste si, in cele din urma, sa cumparam. Nu degeaba am fost motivate sa crestem frumos: pentru ca atunci cand devenim mari sa ne permitem (aproape) tot ce ne dorim.

Gusturile sunt din cele mai diferite: unele femei achizitioneaza tot felul de obiecte pentru interiorul casei, altele cheltuie pe vestimentatie, unele doamne platesc bani grei pentru produse bio, eco s.a.m.d.. Este important sa investesti in bunuri personale, insa cheltuiala trebuie sa fie cu cap! Nu faceti rabat la calitate de dragul cantitatii, pentru ca se va vedea; si nu in timp, ci pe termen scurt.

Statutul social, profesia, anturajul, mediul in care lucram, toti acestia sunt factori care ne determina sa avem diferite prioritati, in functie de care facem si alegerile. Feminitatea, probabil, este trend-ul ce nu se demodeaza niciodata, chiar daca moda este ciclica. Stilul e stil!

In timp ce majoritatea barbatilor nu da doi bani pe lucruri pentru care noi l-am da si pe ultimul, femeile mai scapa minciuni cand sunt intrebate de…bluza cea noua. Iar replica, pur feminina, suna ceva de genul “e o vechitura pe care n-am mai purtat-o de nu stiu cand!”.

In vreme ce pentru barbat trebuie nota explicativa prin care sa justifici noua pereche de pantofi, (care cel mai probabil nu va merge la geanta albastra), creativitatea feminina reuseste sa scorneasca din cele mai diverse, mai inocente si mai haioase, pana la urma, omisiuni, atunci cand nevoia le impinge sa “ascunda” adevarul.

La final, cred ca e cinstit sa ocupam oglinda mult mai des si mai mult decar barbatii. Cat de ciudat ar fi sa “stai la coada” ca sa te pui la punct si, la final, sa te admiri?!

Intr-o lume in care minciunile sunt dese si tot mai grave, faptul ca ai “uitat” cat ai lasat la ultima casa de marcat este chiar un lucru minor…ce poate fi usor trecut cu vederea.

Sursa: unica.ro

Ana-Maria Tuica

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate