WOW

Află legătura dintre anxietatea sexuală şi infidelitate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Află legătura dintre anxietatea sexuală şi infidelitate
 
Chiar dacă omul este studiat de mii de ani există suficiente mistere pe care unele studii despre sex le desluşesc. Spre exemplu, unul dintre cele mai recente studii despre sex susţine că persoanele anxioase din punctul de vedere al performanţei sexuale sunt înclinaţi să-şi înşele partenerul. Aceasta este numai una dintre concluziile la care a ajuns cercearea despre sex iniţiată de Universitatea Guelph din Oantario, Canada în legătură cu factorii care prezic infidelitatea.
 
Bărbaţii carora le place să-şi asume riscuri sau cei care se excită rapid sunt predispuşi să calce strâmb; în vreme ce problemele de cuplu le face pe femei să fie necredincioase.
 
Studiul publicat în jurnalul Archives of Sexual Behaviour este primul care analizează modul în care factorii demografici precum şi factorii interpersonali şi sexuali ai personalităţii afectează infidelitatea.
 
Atât în cazul femeilor cât şi a bărbaţilor caracteristicile personalităţii şi factorii interpersonali sunt mult mai importanţi din punct de vedere al infidelităţii decât religia, educaţia, statusul marital sau sexul.
 
 
 
Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune