LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Afla secretul lui Dan Helciug! Vezi de ce nu poate sa se desparta de chitara veche de 12 ani!

Dan Helciug se lauda cu o chitara minune pe care o are de 12 ani si la care tine mai mult decat la orice alt instrument pe care-l are in studio.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereCarismaticul solist al trupei “Spitalul de Urgenta” are acasa toate instrumentele posibile, de la tambal, vioara sau orga pana la tamburina si castaniete, dar cel mai mult, Helciug tine la o chitara “batrana” de 12 de ani! “Cu chitara asta, am inceput sa cant, o am de mai bine de 12 ani si nu vreau sa ma despart de ea niciodata. Daca se mai rupe o coarda, o repar, daca se mai ia luciu de pe ea, incerc sa-i dau cu o solutie ca sa arate bine sau daca, uneori, ma enervez si dau cu chitara de pamant si se mai crapa, incerc sa maschez locul cat pot. Chitara asta este sufletul meu, fara ea parca nu exist, nu cant…”, a declarat Dan Helciug, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Dincolo de atasamentul fata de chitara minune, Helciug mai are un motiv pentru care nu se desparte de ea. “La instrumentul asta, am compus 80 de piese! 80, va dati seamna ce inseamna asta?!O viata pe scena! Daca mi se va strica vreodata, simt ca nu am sa reusesc sa mai compun niciun cantec si ar fi trist”, a conchis artistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate