Afla secretul lui Fuego! "Dupa un concert, fac pauza vocala o saptamana"

Vineri seara, Sala Palatului din Capitala a fost neincapatoare pentru cei 5000 de fani ai lui Paul Surugiu. Artisul a sustinut un concert live, timp de cinci ore, fara a da senzatia vreun moment ca vocea ar putea sa-l tradeze.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

"M-am pregatit foarte mult pentru spectacolul de la Bucuresti si am vrut ca totul sa fie perfect. Reprezentatia mea a fost live suta la suta si a necesitat un antrenament special, de aceea am si preferat sa ma izolez la Chisinau in ultima luna", a declarat Fuego, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Artistul recunoaste ca prestatia de la Sala Palatului l-a extenuat peste masura si, acum, este nevoit sa se refaca pentru urmatoarele evenimente private, de intensitate mai mica. "Dupa un concert ca acesta de la Bucuresti, sunt nevoit sa fac pauza vocala o saptamana. Nu vorbesc, decat foarte putin, nu fac ore de canto, ca sa nu-mi solicit corzile vocale, beau ceaiuri calde si prefer sa-mi menajez gatul! E obligatoriu pentru a putea sa o iau de la capat", a mai marturisit artistul.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate