Afla totul despre Otilia, cea care i-a luat locul Ginei Pistol in viata lui Nicola

Otilia, tanara cu care ar avea o relatie Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol, e o studenta in varsta de 21 de ani, din Suceava. Otilia urmeaza Facultatea de Stiinte Politice in Bucuresti, iar in timpul liber canta.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereTanara cocheteaza cu muzica inca de mica, iar la varsta de 17 ani s-a apucat de cantat melodii folk alaturi de Lucian Dragota, cel care a jucat rolul de “popa” in Vacanta Mare. Otilia a sustinut si cateva spectacole in diferite localuri din Moldova si in cateva din Bucuresti.

Ea a urmat Liceul “Stefan cel Mare” din Suceava, unde era una dintre elevele preferate datorita faptului ca invata bine, si era talentata si la muzica.fara descriereOtilia, in timpul unui concertfara descriereA facut practica la Parlamentfara descriere

La varsta de 18 ani a semnat un contract cu o casa de discuri, iar ulterior a scos si cateva piese pe care le canta la concerte.

Daca noaptea e in cluburi, ziua, Otilia merge la facultate si apoi face si practica in Parlament.fara descrierefara descrierefara descriereNicola si Gina s-au despartit la inceputul lui 2012

Asculta una dintre piesele Otiliei si spune daca iti place! Oare asa l-a cucerit pe Nicola?

FOTO! Cu ea a inlocuit-o Nicola pe Gina Pistol! Otilia e o studenta sexy de 21 de ani care pozeaza ravasitor!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate