Aflat in arest, Cristian Cioaca nu a votat

Cristian Cioaca n-a votat in arestul Politiei Capitalei, acolo unde se afla de miercuri seara dupa ce a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti pentru uciderea sotiei sale, Elodia. Si asta, deoarece legea nu-i permite, Cioaca neavand buletin de Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca se afla acum in arestul Politiei CapitaleiConform unor surse judiciare, la Arestul Politiei Capitalei nu s-a infiintat nicio sectie de vot si nu s-a dus nicio urna mobila deoarece niciun arestat nu indeplineste conditia impusa de lege pentru a vota: domiciliul in Bucuresti. Astfel, nu numai Cristian Cioaca nu a putut sa voteze, ci si alte persoane aflate in arestul politiei.

fara descriereNelu Iordache, supranumit "Regele asfaltului"Ca atare, nici Nelu Iordache, patronul Blue Air şi Romstrade, arestat in urma cu o saptamana pentru schimbarea destinatiei unor fonduri europene, n-a pus stampila pe buletinele de vot. Nelu Iordache e acuzat de DNA ca a deturnat 25.000.000 lei, bani incasati in vederea proiectarii si executiei lucrarilor la primul tronson din autostrada Nadlac - Arad, lucrarea fiind finantata in proportie de 85% din fondul Uniunii Europene.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate