Aflat in Miami, Cristi Borcea, fostul actionar al lui Dinamo, trebuie sa fie foarte atent la ce va manca de Craciun. Inima ii poate juca feste!

In acest an, din cauza interventiei pe care a suferit-o pe cord deschis, Cristi Borcea trebuie sa o lase mai moale cu soriciul.

Distribuie pe:

fara descriereDe Craciun, Cristi Borcea, fostul actionar al lui Dinamo, se va afla in Miami, Statele Unite ale Americii. "Cainele" va intampina Nasterea Domnului intr-un mod usor atipic, fara ninsoare sau ger, ci dimpotriva, la caldura, sub umbra palmierilor. Surse din apropierea omului de afaceri ne-au declarat ca acesta le-a spus prietenilor ca de Sarbatori nu va da iama in mancare, deoarece medicii cardiologi l-au sfatuit sa fie foarte atent la capitolul grasimi, dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o pe cord deschis. "Va manca doar mancaruri usoare, probabil paste si peste. De porc nici nu poate fi vorba”, a declarat sursa WOWbiz.ro. Contactat telefonic, Borcea a refuzat sa ofere orice fel de informatii pe aceasta tema. "Singurul lucru pe care vreau sa-l spun e ca le doresc tuturor sarbatori fericite! In rest, nu fac nici un alt comentariu”, au fost cuvintele rostite de Borcea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate