Agentul de politie a izbucnit in ras! Ce raspuns i-a dat acest sofer care s-a urcat baut la volan

Politistii de la Brigada Rutiera Bucuresti le-au atras atentia soferilor asupra riscurilor daca se urca bauti la volan. Agentii au iesit sambata seara la munca si i-au oprit pe cei care au avut drum prin Capitala.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
"A iesit 0,17. Dar nu am baut nimic... Probabil ca de la paste, habar nu am... Aseara a fost Sf. Stefan si probabil am petrecut prea mult...", a spus un sofer.

"Aceasta actiune se desfasoara la nivelul a sase orase, concomitent cu actiunea desfasurata in Bucuresti. Activitatea de depistare si sanctionare a persoanelor care se afla sub influenta bauturilor alcoolice se va desfasura in continuare pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica", a spus Cristian Andries, IGPR Directia Rutiera.

Potrivit Stirilor Pro Tv, cei care au fost curati ca lacrima au fost premiati cu mici cadouri promotionale. Ceilalti au fost sanctionati pe masura greselii.

Soferii care au fost prinsi de politisti in trafic cu o alcoolemie sub 0,4 la mie au ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile. Iar cei care au depasit acest prag s-au ales cu dosar penal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate