Agitatie mare inainte de botez in fata locuintei Elenei Basescu! Mezina presedintelui isi boteaza fetita de numai trei luni!

Rudele au inceput sa se adune acasa la Elena Basescu. Mezina presedintelui isi va boteza fiica de 3 luni, sambata, la Biserica Sfântul Spiridon Nou, din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMama lui Syda a fost vazut inca de la primele ore ale diminetii la locuinta Elenei Basescu. Toata familia va fi alaturi de mezina in acest moment important din viata ei. Printre cei care vor lua parte la eveniment se numara si iubitul Ioanei Basescu, care a ajuns in jurul orei 12 la resedinta Elenei.. fara descrierefara descriereBodyguarzii asigura paza

Azi, are loc unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiicei lui Traian Basescu. Elena isi va crestina fetita, Sofia Anais, la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala.  Ceremonia religioasă va avea loc la ora 14 si va fi una restrânsă, urmată de o mică petrecere la care vor lua parte familia şi prietenii foarte apropiaţi. Naşul Sofiei Anais va fi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate