Aglomeratie mare! Peste 9.000 de persoane vor face Revelionul in Centrul Vechi! Tu unde petreci?

Va fi aglomeratie mare in Centrul Vechi din Capitala in noaptea de Revelion.

Distribuie pe:

In localurile din "zona zero" a distractiei din Bucuresti sunt asteptate peste 9000 de persoane. In jur de 60-70 de localuri vor fi deschise in noaptea dintre ani, iar petrecaretii s-au orientat din timp. Cele mai multe dintre cluburi si puburi au preferat sa mearga pe rezervari, doar cateva dintre ele urmand sa "activeze la liber", pentru cei care se hotarasc pe ultima suta de metri.

"Pentru noaptea de Revelion vor fi deschise 60-70 de localuri în Centrul Vechi, în zona cuprinsă între bulevardul Regina Elisabeta, cheiul Dâmboviţei, Calea Victoriei şi bulevardul I. C. Brătianu. În noaptea dintre ani sunt aşteptate circa 9.000 de persoane în zonă”
, a declarat Daniel Mischie, director de operaţiuni al grupului City Grill şi preşedintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric - Micul Paris, pentru zf.ro.

“Majoritatea locurilor pentru Revelion au fost deja rezervate, acum se fac doar ultimele retuşuri”, a completat el.

Administratorul unui alt bar din zona, Bordello, a precizat ca pana la aceasta ora 89 la suta din locuri sunt ocupate deja si se asteapta ca pana in noaptea de Revelion procentul sa creasca pana la 90.

“Şi în acest an, la fel ca şi în precedenţii organizăm petrecere de Revelion. Aşteptăm 250 de persoane, iar meniul a costat 375 de lei”, a declarat Oprea Bebi.

Potrivit cifrelor zf.ro, peste 70 de mii de romani ies in fiecare saptamana in Centrul Vechi, iar pe timpul verii numarul acestora se ridica la peste 300 de mii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate