Agresivitate peste măsură! Un băiețel de 10 ani a fost filmat în timp ce era bătut de alți copii mai mari!

Mama băiatului a acționat imedat legal împotriva acelora care i-au bătut și umilit copilul de doar 10 ani.

Distribuie pe:

O mamă din Cugir, județul Alba, a făcut public pe Facebook un videoclip în care mai multi tineri îi umilesc băiatul în vârstă de 10 ani. Totul se întamplă în plină stradă, insă nimeni nu intervine.

Cu atât mai șocant este că întreaga scenă a fost filmată de unul dintre cei cinci participanți la atac, printre care se numără și o fată. În imagini se vede cum ea îl lovește pe băiat cu picioarele, chiar daca acesta se află căzut la pământ.
Mama copilului agresat a făcut plângere la Poliție și a apelat la Institutul Medico-Legal imediat ce a vazut înregistrarea, informează Alba24.ro.

”Nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… ”

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară (luni, 8 iulie-n.r.) în jurul orei 21….” a scris mama copilului bătut pe Facebook.

Poliția a anunțat că s-a deschis dosar penal. Toți cei implicați sunt minori cu vârste între 11 și 16 ani. De asemenea, toți au fost chemați la sediul Poliției Cugir, împreună cu părinții, pentru audieri.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei dă curs discuțiilor despre sarcină! Cum a fost surprinsă cu Thalida: „E fetiță?”

Citeste si: Legătura incredibilă între căsătoria lui Radu Mazăre și nunta lui Brigitte Pastramă! Lizeta Haralambie, martoră la cununia din închisoare, după ce a fost nașă duminică

Citeste si: Vești proaste pentru șoferi. Toți posesorii de permis de conducere se vor întoarce în sălile de examen

„Referitor la imagine apărute pe rețele socializare cu copii minori: În cauză s-a înregistrat dosar penal cu privire săvârșirea infractiunii de loviri sau alte violențe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineața zilei de 10 iulie au fost invitați la sediul Poliției Cugir, împreună cu părinții pentru audieri”, precizează anchetatorii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate