Agresoarea Cristinei Joia, condamnată definitiv la închisoare. Câți bani trebuie să-i plătească arhitectei

Bătăușa Cristinei Joia și-a primit pedeapsa definitivă! Câți bani trebuie să-i plătească arhitectei?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Procesul deschis de arhitecta Cristina Joia împotriva agresoarei sale s-a încheiat. Bătăușa Ștefania Andrei a fost condamnată definitiv la închisoare, dar nu va sta după gratii. În urmă cu un an, Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost atacată în parcarea unui supermarket. În urma procesului, Ștefania Andrei, agresoarea arhitectei, a fost condamnată astăzi, definitiv, însă femeia nu va ajunge în spatele gratiilor.

Iată și de ce!

Citeste si: Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas, în urma loviturilor încasate de la agresoarea ei: ”Știu că sunt puțin...”

Cristina Joia

Cristina Joia

[Sursa foto: Captură Video]

Agresoarea Cristinei Joia nu va ajunge în spatele gratiilor

În urma unei dispute, care a început după ce designerul i-a atras atenția Ștefaniei că a parcat neregulamentar, cea din urmă a atacat-o pe Cristina Joia. Acum, după mult timp de la incident, bătăușa a fost condamnată, definitiv, la 1 an si 3 luni de închisoare. Totuși, femeia nu va ajunge în spatele gratiilor. Pedeapsa dată de Curtea de Apel București a fost suspendată și asta pentru că magistrații au considerat că agresoarea trebuie să rămână în libertate, deoarece îi are în grijă pe cei trei copii ai săi, dar și pe mama bolnavă.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Totuși, Ștefania Andrei va fi supravegheată atent timp de doi ani și jumătate. În plus, va trebui, timp de 80 de zile, să muncească în folosul comunității. Deși își va executa pedeapsa în libertate, bătăușa care a agresat-o pe Cristina Joia va trebui să-i plătească acesteia daune morale în valoare de 10.000

de euro. De asemenea, ea va suporta costul operațiilor chirurgicale și cheltuielile medicale ale vedetei, care se ridică la suma de 8000 de lei.

Arhitecta consideră că i s-a făcut dreptate deoarece nu își dorea ca femeia să ajungă la închisoare, ținând cont de situația ei familială.

Citeste si: Cristina Joia, prima apariție tv după bătaia din supermarket! Cum arată acum designerului de la „Visuri la cheie”

„Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar”, a declarat Cristina Joia, la scurt timp după eveniment.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies