Agresorii care au tras cu pistolul pentru un loc de parcare ar putea fi arestati. Vezi ce pedepse risca daca vor fi gasiti vinovati

Cei patru agresori din cartierul bucurestean 23 August, care au ranit patru persoane vor fi dusi astazi in fata judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva. Acestia au intre 20 si 35 de ani si risca intre 3 si 10 ani de inchisoare pentru violare de domiciliu si tulburarea linistii si ordinii publice.

Distribuie pe:

fara descriereAseara, patru persoane au fost transportate la Spitalul Sfantul Pantelimon, dupa ce au fost impuscate cu un pistol cu bile intr-un conflict iscat pentru la un loc de parcare. Agresorii au folosit pe langa pistolul detinut legal si o sabie. Printre victime se numara si o femeie insarcinata, care nu a fost ranita grav. O alta persoana a fost impuscata in cap si va ramane in continuare internata la spital. Agresorii au fost prinsi imediat de politie si dusi la Sectia 23 unde au fost audiati si retinuti pentru 24 de ore. Ei vor fi dusi astazi la instanta cu propunerea de arestare preventiva. Conform unor surse judiciare, printre suspecti s-ar numara si trei angajati ai firmei de paza BGS, care s-ar fi aflat in timpul liber si se pare ca au folosit armamentul din dotare pentru o razbunare personala.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate