Ai decis să-ţi lichidezi biblioteca? Da curs unui anunţ de tipul „cumpăr cărţi”!

Autor: Cristina Ionela

La modul general, colectarea de cărţi se adresează celor care au strans de-a lungul anilor biblioteci de carti iar acum vor sa le lichideze, dar si celor care au mai puţine cărti si doresc să le vândă. Anticariat-carti.com a intuit nevoia cititorilor împătimiţi de a elibera spaţii mai mari sau mai mici ocupate de volumele pe care le-au citit şi oferă condiţii excelente pentru eliberarea acestora. Cine sunt, de fapt, clienţii anticarilor? Răspunsul rezultă din cele ce urmează!

În lumea cărţilor intră acele persoane înclinate către ştiinţă, către poveşti care să îi poarte într-un univers la care visează. Acele persoane care caută să performeze în anumite domenii sau să se dezvolte în plan personal. Pasionaţii de lectură au în comun setea de a se informa şi de a se cufunda într-o lume a cunoaşterii – inclusiv a cunoaşterii de sine. Cărţile sunt cheia care deschide uşi, dincolo de care se află răspunsuri.

Acestea şi multe altele sunt motivele care îi determină pe pasionaţii de lectură să cumpere continuu volume de cărţi din domeniile de care sunt atraşi. Deşi ţin în mâini şi citesc cărţi bune, unele chiar foarte rare, mai puţini dintre aceştia se vor mai întoarce la un anumit volum pentru a-l reciti. Vor continua să investească în altele noi, pentru a-şi mări plajă de cunoştinţe în domeniul preferat, completând-o şi consolidând-o.

Mai devreme sau mai târziu vor constata că deţin o bibliotecă fantastică, din care multe cărţi nu le mai sunt de folos.

Şi, atunci, de ce să nu îşi îndrepte atenţia către anunţurile de colectare de cărţi?

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

În condiţiile în care volumele de cărţi dau viaţă unor visuri şi unor abordări excelente în viaţă, ele însele au dreptul la viaţă. Cititorul pasionat nu trebuie să permită ca praful să se aşeze peste volumele pe care cândva le-a citit cu drag, având chiar şi datoria morală de a le repune în circuit. Dincolo de acest aspect moral, în discuţie apare şi un factor material. În fond, vânzând o întreagă bibliotecă sau doar parţial din aceasta, poate obtine o anumită sumă de bani.

Ce avantaje ascunde anunţul “cumpărăm cărţi din toate domeniile”?

“Cumpărăm cărţi din toate domeniile” este o formulare mai mult decât explicită prin care anticarii de la Anticariat-Carti.com fac cunoscut faptul că achiziţionează cărţi din orice domeniu. De la beletristică, la ştiinţe, de la istorie, artă şi geografie, la domeniile ezoteric, dezvoltare personală si pana la sport.

Mai mult decât atât, evaluarea cărţilor se face acolo unde evaluatorii sunt solicitaţi, este gratuită, permite negociere şi se poate face la ora stabilită de comun acord cu vânzătorii de carte, în orice zi din săptămână.

Anticarii stabilesc preţuri corecte, sumele de bani pe care vânzătorii le primesc sunt semnificative, cu atât mai mult dacă în discuţie intra cărţi rare, cu autograf sau note ale autorului.

Vânzarea cărţilor poate fi avantajoasa pentru cei care iau această decizie, prin care pot obţine bani pe care îi pot reinvesti în pasiunea pe care o au sau în orice altceva consideră necesar.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Soțul și-a dat în judecată soția, iar ea trebuie să-i plătească daune morale! Ce i-a ascuns femeia încă de la începutul căsniciei

Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

Serialul Adela 24 iunie 2021. Ce se întâmplă în ultimul episod de joi. Adela află un adevăr în ziua nunții cu Mihai

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Potop peste România! Ciclonul a lovit crunt ţara noastră. Alertă meteo ANM

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Europa e în fața unui dezastru fără istoric. Realitatea ascunsă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies