Ai facut sex cu fostul iubit dupa ce v-ati despartit? Afla care sunt avantajele si dezavantajele unei asemenea legaturi amoroase

Despartirea de fostul iubit s-a produs in termeni atat de amiabili, incat aveti toate sansele sa ajungeti din nou impreuna. Cel putin in pat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereContinuati sa va vedeti si deveniti cei mai buni prieteni, insa dintr-una intr-alta, pana sa va dezmeticiti, va dati seama ca sunteti in stadiul de kalooga_36441" prieteni cu beneficii".

Dar oare sexul cu fostul iubit reprezinta o binecuvantare sau un rau necesar?

Iata cateva avantaje si dezavantaje ale acestui tip de relatie!

Avantajele sexului cu fostul

Potrivit unui studiu al unor cercetatori de la Universitatea din Arizona, SUA, sexul cu fostul iubit este benefic pentru psihicul celor doi, mai ales daca unul dintre voi mai este legat din punct de vedere sentimental de celalalt. Asta pentru ca, spun specialistii americani, atasamentul psihologic de "fostul" ramane inca acelasi din timpul relatiei. Ca si cand tu sau el va priviti din acest punct de vedere, explica acestia.

Un alt avantaj pe care il ai daca reiei legatura sexuala cu fostul tau partener este acela ca nu mai esti nevoita sa treci, cel putin pentru moment, prin perioada de tatonare si invatare a miscarilor si placerilor pe care o ai de parcurs cu un iubit nou.

Dezavantajele sexului cu fostul

Te vei reindragosti de aceeasi persoana care, poate, te-a ranit. Nu vei face decat sa reiei aceleasi tipare, acelasi trasaturi fizice si psihice, iar pe termen lung iti vei face rau singura.

Fostul este de domeniul trecutului, iar daca reiei aceasta relatie, fie si numai din punct de vedere sexual, inseamna ca iti reiei tot trecutul si nu poti avansa catre viitor. Mai mult, fiind atasata emotional, nu vei fi in stare sa cunosti un barbat nou, sa-l lasi sa se apropie de tine si de viata ta, intrucat vei gandi ca iti este bine in aceasta situatie si nu are rost sa te complici.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate