kanald.ro
Stiri
Ai pofta de un desert de post SAVUROS? Iata reteta pentru prajitura cu bulion!
Prajitura de post cu bulion este un deliciu.

Ingrediente prăjitură de post cu bulion
Foi:
11 linguri zahar,
11 linguri ulei,
11 linguri suc de rosii,
1 lingurita bicarbonat stins cu lamaie,
faina cat cuprinde.
Crema:
1 pachet margarina Rama,
1 cana zahar pudra,
4 linguri gris,
apa,
vanilie,
zeama de lamaie
prajitura de post
Mod de preparare prăjitură de post cu bulion
Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat care se imparte in 4, se intind foile care se coc pe dosul tavii, nu foarte mult (circa 12 minute, daca le lasati mai mult se maronesc prea tare).
Pentru crema se freaca margarina cu zaharul; se adauga treptat fiertura de gris, facuta din cele 4 linguri de gris si apa, se amesteca; se aromatizeaza cu vanilie si zeama de lamaie.
Se ung foile cu crema, se poate glazura, daca se doreste.