Ai probleme in cuplu? Astea sunt cele 7 semne care duc la despartire

Autor: I.M.D.

1. Nu faceţi destul sex. Asta nu înseamnă că trebuie să vă îndreptaţi către tribunal. Ceea ce contează este nepotrivirea dintre voi. Atunci când tu vrei mai mult sau mai puţin sex decât partenerul tău apar problemele. În caz contrar, nu contează ce fac sau nu fac alte cupluri, ci ce funcţionează pentru voi. De obicei, lipsa sexului indică o altă problemă mai mare pe care o aveţi în relaţie decât această problemă în sine.

2. Petreceţi prea puţin timp împreună. Întâlnirile nu sunt necesare decât dacă vreţi voi să fie. Dacă nu ieşiţi seara la întâlnire nu înseamnă neapărat că relaţia voastră este distrusă. În orice caz, dacă înlocuim ieşitul seara cu petrecutul de timp împreună, cel din urmă este extrem de important. Indiferent de activităţile pe care le faceţi, fie că mergeţi la o plimbare, fie că gătiţi împreună, contează ca acestea să exprime faptul că partenerul vostru reprezintă o prioritate. În caz contrar, există riscul să vă deconectaţi, iar dacă nu vă faceţi timp pentru partenerul vostru, va apărea, eventual, o pierdere a intimităţii.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Afla mai multe aici!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, prins de DIICOT că vindea substanțe interzise alături de un militar

Imagini șocante! O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru a-i salva dintr-un incendiu

148.800 doze de vaccin AstraZeneca sosesc astăzi în România

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Maior, din nou ambasador, Hurezeanu, ministru de Externe. Din toamnă, un nou Guvern

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies