Ai pus-o daca mai descarci gratis de pe net! Uite ce poti pati de acum inainte!

Deja mai multe tari, printre care Statele Unite, Franta sau Marea Britanie, aplica un sistem de monitorizare a traficului virtual. Cei prinsi ca fac piraterie se pot alege cu amenzi usturatoare si risca sa fie deconectati multa vreme.

Distribuie pe:

fara descriereCu un singur click, putem lua gratis de pe internet poze, muzica, jocuri, dar si programe software fara licenta. Curand, insa, am putea fi monitorizati cand facem asta. Pentru ca e aproape imposibil sa ii prinda pe toti cei care pun la dispozitia uitlizatorilor de internet continut piratat, mai multe tari din lume s-au indreptat catre abonatii operatorilor de cablu. Au adoptat deja programe guvernamentale prin care monitorizeaza zeci de milioane de oameni care folosesc internetul, scrie stirileprotv.ro

In prima faza, utilizatorul care foloseste sau acceseaza continut fara licenta primeste cateva atentionari sub forma de mesaje sau chiar scrisori in cutia postala. Daca cel care descarca produse piratate continua, va primi pe computer un mesaj video despre problemele si riscurile ridicate de pirateria online. Recidiva poate aduce sanctiuni mai aspre. Blocarea aceesului la net sau amenzi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate