Ai vazut filmul "127 de ore"? VEZI ce a patit alpinistul a carei tragedie a fost descrisa in pelicula

Aron Ralston, americanul pasionat de alpinism şi escaladă montană a cărui poveste de viaţă a stat la baza realizării filmului "127 de ore/ 127 Hours", regizat de Danny Boyle, a fost arestat pentru violenţă domestică, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe:

fara descriereAutorităţile americane spun că Aron Ralston, care a devenit celebru după ce şi-a tăiat antebraţul drept cu un briceag, pentru a se elibera după ce a rămas captiv sub o stâncă, într-un canion din statul Utah, a fost arestat în oraşul Denver.

Americanul în vârstă de 38 de ani a fost transportat la penitenciarul din Denver - Downtown Detention Center -, duminică, fiind acuzat de agresiuni comise asupra unui minor. Raquel Lopez, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale, a spus că nu poate să ofere alte detalii până nu va sta de vorbă cu un poliţist specializat în cazuri de violenţă domestică.

Aron Ralston explora un canion din Utah în 2003 în momentul în care a fost prins sub o stâncă şi a fost nevoit să îşi taie unul dintre antebraţe pentru a se elibera. El a descris cu lux de amănunte această întâmplare nefericită într-o carte, iar povestea lui a fost adaptată ulterior pe marele ecran în filmul kalooga_36441" 127 de ore".

Aron Ralston va apărea în faţa unui tribunal din Denver în cursul zilei de luni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate