Ai vazut recent parada militara trecand pe sub Arcul de Triumf! Dar sigur nu stiai ca un bogatas a facut o adevarata "aroganta" si a trecut pe sub monument cu avionul! Vezi cand s-a intamplat

Pe sub Arcul de Triumf din Capitala trece in fiecare an de Ziua Nationala, la 1 decembrie, parada militara. In restul anului, pe sub monument nu are nimeni voie sa treaca. Un bogatas din Bucuresti a decis sa faca o aroganta, totusi...

Arcul de Triumf din Bucuresti Un bogatas din Bucuresti, cu origini nobile, a decis sa treaca pe sub Arcul de Triumf cu... avionul! Si a reusit!

Constantin Bazu Cantacuzino si avionul sau S-a intamplat in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand Constantin Bazu Cantacuzino a trecut cu avionul pe sub imensa structura! De altfel, resedinta sa era undeva in apropierea monumentului.


Asa arata una dintre acrobatiile lui Bazu Cantacuzino Se pare ca Bazu a fost dat afara din Armata atunci, dar reincadrat in scurt timp datorita abilitatilor sale deosebite. Cantacuzino era un bun pilot de vanatoare, avand cele mai multe victorii la finalul razboiului, 56! Era si un bun pilot acrobat, din aceasta activitate castigandu-si existenta in perioada comunista cand a fugit in Spania, unde a si murit, in 1958.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies