Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia! Victima monstrului din Caracal a studiat la o şcoală de lângă Napoli înainte să revină în România!

WOWbiz.ro a aflat că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Fata dispărută acum 3 luni, victimă a lui Gheorghe Dincă, putea să aibă o altă soartă dacă nu ar fi revent în ţară.

„Trei ani de zile am avut-o în Italia. Eu 12 ani am lucrat în Italia şi acum am mers pentru un contract de 3 luni de zile în Anglia, cu sora mea. Vă daţi seama, tot pentru ea, pentru un trai mai bun, pentru că în Italia nu prea mai era aşa bine plătită ziua, 30 de euro, iar aici, 80 de lire. În Italia am lucrat în agricultură, la mere, roşii, piersică…”, a declarat Georgeta Melencu pentru Adevărul. ( vezi motivul pentru care Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Luiza)

Citeste si: Mircea Badea, reacție scandaloasă în cazul crimelor din Caracal: „E problema lor!”

Citeste si: Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal! Acum 12 ani, procurorii au putut reface pas cu pas traseul telefoanelor mobile ale Elodiei!

Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia:" A făcut a V-a, a VI-a şi a VII-a" 

“Noi 7 luni pe an eram plecaţi, 5 luni pe an eram în prezenţa lor. Iar eu în vacanţe le aduceam, tot timpul cât am fost plecată, le aduceam în Italia, cu procură, cu… În momentul când au crescut un pic mai măricele, aveau vreo 12 ani, ceva de genul ăsta, am vrut să le duc acasă. Ele au început să plângă. Vă daţi seama, mi s-a rupt inima, şi atunci am decis: le iau din microbuz, le-am spus «rămâneţi aici şi vă dau aici la şcoală». Crescând un pic, Luiza a zis «mami, mie aici nu prea îmi place, nu e şcoala ca-n România». A făcut a V-a, a VI-a şi a VII-a în Italia, ceva de genul ăsta. A făcut trei ani de zile, iar când am adus-o înapoi în România a pierdut un an de zile. Ea a fost de acord, a spus că indiferent că pierde un an, vrea să termine liceul, să-şi facă şcoala“, a declarat mama Luizei.

Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Numele ei apare în evidenţele de la Liceo Statale "Niccolo Jommeli" 

Nu mai e un secret că aici a învăţat Luiza Melencu în Italia. Numele Luizei apare în evidenţele instituţiei de învăţământ Liceo Statale "Niccolo Jommeli" din localitatea Aversa, aflată la doar 25 de kilometri de centrul oraşului Napoli. În anul şcolar 2015-2016, Luiza figura într-o clasă cu profil lingvistic, formată din 26 de elevi. La revenirea în România, Luiza s-a înscris la Colegiul Tehnic „C.D. Neniţescu“ din Craiova. La momentul dispariţiei, Luiza era elevă în a XI-a, la o clasă cu profil de “tehnician operator tehnică de calcul”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii halucinante de la audierea criminalului din Caracal! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe anchetatori. "După două zile, s-a enervat"

Avocatul familei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal: "Îl învață pe Dincă ce să spună"

Noi descoperiri de groază în cazul Caracal. Anchetatorii au găsit oase lângă locuința lui Gheorghe Dincă! E posibil să fie mult mai multe victime!

Mâine 6 zodii trebuie să acorde o atenție specială horoscopului. Balanțele vor avea parte de surprize extraordinare!

UNGURII dau o mega lovitură în TRANSILVANIA! Abia acum s-a aflat ce vor să facă

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp

Scandalul care îl poate ruina pe George Simion. Renunță la AUR

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies