Aici este mormantul secret al nevestei lui Florin Piersic! Locul de veci al Tatianei Iekel este modest si, surprinzator, nu are nici macar o coroana de flori pe el!!! Video exclusiv!

Tatiana Iekel a fost ingropata in mare secret, sambata, de fiul sau, Florin Piersic jr., intr-un cimitir din afara Bucurestiului! In mod cu totul surprinzator, locul de veci este unul mai degraba modest si, culmea, desi au trecut doar cateva zile de la funeralii, pe el nu exista nici macar o coroana de flori!!!

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai, Lia Popescu

 

fara descriereDaca marii actori ai Romaniei au fost inmormantati cu mare fast, nu acelasi lucru se poate spune despre Tatiana Iekel! Ea a avut parte de o ceremonie simpla, la care a participat doar familia si atat! Mai mult, fiul ei, Florin Piersic jr., a dorit ca totul sa fie secret, inclusiv locul de veci.(declaratii socante ale regretatei artiste: "Florin Piersic nu a fost iubirea vietii mele)

fara descriereLumea teatrului a fost in doliu saptamana trecuta! Prima sotie a lui Florin Piersic a incetat din viata la varsta de 84 de ani, dupa ce de mai bine de o luna a avut mari probleme de sanatate! Tatiana Iekel a murit joia trecuta, insa familia nu a dorit sa anunte pe nimeni, iar inmormantarea a facut-o in mare taina doua zile mai tarziu, doar cu cateva persoane prezente in cimitirul din afara Bucurestiului! “Asa si-a dorit ea, multa discretie”, au spus apropiatii actritei.

fara descrierefara descriereSurprinzator, si mormantul regretatei artiste este modest, la fel cum a fost si ceremonia religioasa. Locul de veci este unul simplu, fara prea multe artificii arhitecturale. In plus, desi au trecut doar trei zile de la funeralii, pe el nu se regaseste nicio coroana de flori sau vreo jerba. Pe pamantul inca umed sunt rasfirate cateva garoafe, margarete sau bujori, iar pe lespezi sunt aprinse patru candele!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate