Aici va fi înmormântat Marcel Toader! Afaceristul va fi înhumat lângă tatăl său! FOTO

Amicii au văzut cum arată locul de veci al familiei lui Marcel Toader.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret cum arată locul de veci al familiei lui Marcel Toader. Afaceristul decedat sîmbătă, la 56 de ani, din cauza unui infarct, va fi înmormântat miercuri, în cimitirul din satul constănţean Cumpăna. (vezi cum l-au găsit medicii pe Marcel Toader)

Citeste si: Momentul în care Marcel Toader a ratat împăcarea cu Gabriela Cristea! Toata lumea visa să-i vadă din nou împreună! Gafa uriașă a bărbatului: i-a cerut Gabrielei prea mult sex!

Citeste si: Reacție șoc după moartea lui Marcel Toader: „Gunoaie ale societății”

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Cum arată locul de veci al familiei lui Marcel Toader. Tatăl său se odihneşte într-un sat de lângă Constanţa

Locul de veci al familiei se află în satul Cumpăna, de lângă Constanţa, acolo unde este înmormântat tatăl lui Marcel, Corneliu, decedat în 2006. În 2013, Toader a făcut parastasul de 7 ani pentru părintele său şi a fotografiat mormântul, putându-se observa că există două locuri de veci alăturate, împrejmuite de un singur gard.

fara descriere

Cum arată locul de veci al familiei lui Marcel Toader: "Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Se ştie cum arată locul de veci al familiei lui Marcel Toader. „Azi, de Sfântul Dumitru, Tata împlinea 77 de ani, dar i-am făcut pomenirea de 7 ani de când nu mai este printre noi! A fost cel mai bun Tată din lume şi cel mai bun prieten al meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a postat Marcel Toader în 2013.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate