Aida Parascan, show pe canapea, cu decolteul la vedere! ”Şi pisicuţei mele îi place” VIDEO

De curând, Aida Parascan, unul dintre cei mai îndrăgiţi chefi din România, a ales să-şi pună silicoane. Şi, de atunci, pare să fi devenit mult mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte apariţiile sale, mizând pe un decolteu adânc, de fiecare dată.

Autor: Calin Perian

Aida Parascan a surprins pe toată lumea cu schimbările din viaţa ei din ultimele luni: întâi şi-a pus silicoane apoi, în mare secret, s-a căsătorit, iar acum, aproape goală, cere sfaturi...

Mai exact, de curând, Aida a decis să îşi înnoiască şi casa, nu doar viaţa. Aşa că, după ce şi-a luat o pisicuţă neagră ca tăciunele, a cumpărat şi o canapea pe care mica felină să o distrugă.

Doar că, până atunci, chef Aida a decis să ceară o serie de sfaturi cu privire la ce trebuie să mai cumpere pentru ca sufrageria să fie... completă.

 

Aşa că, aşezată comod pe caapeaua cea nouă, cu bustul de infarct, siliconat de curând, expus privirilor tuturor celor care îi urmăresc activitatea de pe conturile ei de socializare, Aida Parascan a făcut un adevărat show, jucându-se cu pisicuţa care se încăpăţâna să o zgârie şi să o muşte, atacându-i, nu doar o dată, decolteul atât de expus sub halatul subţire pe care îl avea pe ea. Iar discursul ei a fost taxat, pe măsură, de fanii fostei câştigătoare a Masterchef, majoritatea remarcând că ţinuta ei este... cel puţin fierbinte. ”Sigur... ce mai contează ce culoare, ce tablou, când avem un "personaj" de poveste pe o canapea, jucăuşă şi agresivă în privirile oricui ştie să aprecieze o pereche noua de silicoane... da, interesant”, a fost unul dintre comentariile ”amabile” pe care vedeta le-a primit de la admiratorii ei.

Aida Parascan, viaţă de poveste

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, după ce buzoianca a reuşit să câştige cel de-al doilea sezon al concursului de gătit Marsterchef. Femeia, care-şi creştea aproape singură cei trei copii, era bucuroasă căci, pe lângă trofeu, se alegea şi cu un cec în valoare de 50.000 

de euro. fapt ce-i permitea să-şi pună în practică un vis mai vechi, şi-anume acela de a-şi deschide propria cofetărie. Şi când a crezut că într-un final a găsit succesul, a dat parcă numai de ghinioane. S-a despărţit de bărbatul cu care are doi copii, iar în 2016 bucătăria i-a luat foc! În incendiu nu doar că i-a fost distrusă toată mobila, dar i-a murit şi căţeluşul. Şi ca şi cum toate încercările astea nu erau suficiente, Aida a mai fost implicată şi într-un accident de maşină.
Ea a scăpat cu răni uşoare, însă maşina s-a făcut praf. Cu toate acestea, lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme, ea reuşind să îşi îndeplinească un vis mai vechi, acela de a-şi pune silicoane, şi, mai mult, s-a recsătorit cu un bărbat pe care îl ţine ”la secret”. „Sunt foarte fericită. Normal că sunt emoţionată. Vreau să-l ţin departe de ochiul presei. Nu e tatăl copiilor mei, de el m-am despărţit în urmă cu şase ani. Viaţa mea amoroasă vreau să o ţin doar pentru mine”, a declarat Aida Parascan care, acum, este prezentatoare a unei emisiuni culinare de la TVR.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies