Airbag-urile si centura nu sunt singurele care l-au salvat pe Smiley! Uite cum Dumnezeu a fost cel care l-a ferit de o nenorocire - Vezi cate matanii si cruciulite avea artistul la mana

Smiley a scapat cu bine din accidentul in care a fost implicat in orasul Pantelimon si a ramas si cu permisul in buzunar. Cantaretul a primit 230 de lei amenda si 3 puncte penalizare.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul a fost in siguranta in masina pe care o conducea, un Audi Q5, automobil care a trecut cu succes testele NCAP. Insa nu doar airbag-urile si centura au fost singurele care l-au salvat pe Smiley.

Cantaretul poarta la mana stanga foarte multe matanii si cruciulite, semn ca este un om credincios. Poate ca tocmai credinta in Dumnezeu l-a ferit de o tragedie.

fara descriereSmiley a fost foarte obosit si dupa editia live de la Vocea Romaniei de marti seara, artistul cascand mereu in timpul emisiunii. Lipsa de somn si gandurile l-ar fi putut distrage pe cantaret de la drum, mai ales ca si-a eliminat preferata din concurs, pe Loredana Ciubotaru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate