Ajută-l pe Robert să zâmbească! S-a născut cu o anomalie gravă a gurii şi nu poate mânca normal

Robert, un băieţel de numai 2 luni, s-a născut cu o anomalie gravă a buzei şi a cerului-gurii şi mama lui îl hrăneşte cu foarte mari dificultăţi. Bebeluşul trebuie să fie supus la 3 intervenţii chirurgicale pentru a-i fi corectate defectele, însă costurile depăşesc situaţia financiară a părinţilor: 6.000 de Euro.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“Când am auzit că băieţelul nostru are o anomalie la guriţă, parcă a cazut cerul pe noi. Eram atât de deznădăjduiţi încât nu ştiam ce să facem, unde să mergem. Am căutat pe Internet clinici care ne-ar putea ajuta copilul să se facă bine, însă majoritatea erau din străinătate, iar costurile erau foarte mari. Într-o noapte, am descoperit un forum în care mai mulţi părinţi discutau despre acest diagnostic şi despre cum au fost operaţi cu succes copiii lor, la noi în ţară, la costuri mult mai mici decât am găsit noi. M-am interesat unde au fost operaţi, am pus mână pe telefon şi am sunat la Centrul de Excelenţă pentru Chirurgia Malformaţiilor Feţei din Europa Centrală şi de Est din Timişoara pentru a cere mai multe informaţii. Reprezentaţii clinicii mi-au pus la dispoziţie şi fotografii pre şi post operatorii, iar rezultatele erau uimitoare. Am luat decizia pe loc să ne îndreptăm către Timişoara”, declară Valentina Meu, mama lui Robert.

În sprijinul acestora a venit Asociaţia “Salvează o inimă”, care a demarat de urgenţă o campanie de strângere de fonduri pentru a-i reda zâmbetul lui Robert, iar până în momentul de faţă s-au strâns peste 2.000 de Euro.

Donaţiile pot fi realizate online, cu ajutorul unui card sau prin Paypal, accesând site-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/robert-meu/ sau prin transmiterea unui SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Robert”. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi în conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate