Ajutor pentru Matei Balș. Sectorul 4 se implică în lupta cu virusul COVID-19

Întreg mapamondul a fost cuprins de pandemia de coronavirus care a luat până acum viața a zeci de mii de oameni și a băgat în carantină alte sute de mii.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Ajutor pentru Matei Balș. Sectorul 4 se implică în lupta cu COVID-19
Ajutor pentru Matei Balș. Sectorul 4 se implică în lupta cu COVID-19


In articol:

Bilanțul luptei pe care o ducem cu virusul COVID-19 unul tragic, iar întreaga planetă a făcut scut comun în lupta împotriva răspândirii acestui virus ucigaș. Totodată, autoritățile ne îndeamnă la calm și ne sfătuiesc să stăm în case.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cum luptă Băluță cu virusul COVID-19

România, ca și multe alte țări din lume, se luptă de mai bine de o lună cu noul coronavirus care a îndepărtat familiile, tinerii își văd bunicii, părinții și chiar copiii de la geamul casei sau prin intermediul telefonului, și care a luat până în prezent viața a cel puțin 40 de persoane. Iar numărul crește de la zi la zi. În războiul pandemic, care parcă nu are niciun sfârșit, au luat parte, la nivel de Capitală, toate primăriile de sector.

Unul dintre exemple poate fi chiar Primăria Sectorului 4 care a comandat cinci ventilatoare pulmonare de ultimă generație ( FALCO 202 EVO), pe care le donează Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr.Matei Balș”. Primul a sosit și a intrat deja pe mâinile medicilor.


Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies