Ajutor pentru Matei Balș. Sectorul 4 se implică în lupta cu virusul COVID-19

Întreg mapamondul a fost cuprins de pandemia de coronavirus care a luat până acum viața a zeci de mii de oameni și a băgat în carantină alte sute de mii.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Bilanțul luptei pe care o ducem cu virusul COVID-19 unul tragic, iar întreaga planetă a făcut scut comun în lupta împotriva răspândirii acestui virus ucigaș. Totodată, autoritățile ne îndeamnă la calm și ne sfătuiesc să stăm în case.

Cum luptă Băluță cu virusul COVID-19

România, ca și multe alte țări din lume, se luptă de mai bine de o lună cu noul coronavirus care a îndepărtat familiile, tinerii își văd bunicii, părinții și chiar copiii de la geamul casei sau prin intermediul telefonului, și care a luat până în prezent viața a cel puțin 40 de persoane. Iar numărul crește de la zi la zi. În războiul pandemic, care parcă nu are niciun sfârșit, au luat parte, la nivel de Capitală, toate primăriile de sector.

Unul dintre exemple poate fi chiar Primăria Sectorului 4 care a comandat cinci ventilatoare pulmonare de ultimă generație ( FALCO 202 EVO), pe care le donează Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr.Matei Balș”. Primul a sosit și a intrat deja pe mâinile medicilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate