Akebono de la Puterea Dragostei, adevărul despre bătaie. Ce nu s-a văzut la televizor: „El s-a bazat că...”

Akebono de la Puterea Dragostei a oferit primele declarații după ce a fost descalificat din competiție.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Akebono și Paul de la Puterea Dragostei au fost descalificați după ce au sărit la bătaie la Cristian Marinescu. A fost tristețe mare în casă la plecarea celor doi și chiar și fetele au spus că nu văd competiția fără cei doi. 


In articol:

Ajuns deja în țară, Akebono a spus mai multe despre bătaia din casa Puterea Dragostei. 

Akebono, adevărul nespus despre bătaia încasată de Marinescu. De la ce a început totul

Akebono a declarat că scandalul dintre băieți și Cristian Marinescu a început încă din dimineața acelei zile. 

„De dimineață a pornit. La hotel nu vorbea nimic. Stătea și analiza, el culegea informații și de fiecare dată îl prindeam. A început să vorbească foarte urât, să denigreze pe toată lumea. Începând de la Paul, eu George că vinde haine de la sh, eu că am nu știu ce tatuaje, toate una peste alta, s-a ajuns într-un punct în care nu se mai putea abține nimeni. Noi nu am spus niciodată că ne p**** pe el, el a spus-o”, a spus Akebono pe vlog. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Akebono a spus că Marinsecu se lua la ceartă din aproape orice îi ieșea în cale și înainte ca băieții să acționeze prin forță, acesta a fost avertizat.

„El s-a bazat pe faptul că sunt camere acolo și că se filmează tot și eu i-am spus: Nu te baza pe asta. În primul rând l-a enervat pe Paul. Paul este o persoană care se enervează foarte greu. A aruncat cu masa după el și nu l-a nimerit”, a mai mărturisit Akebono. 

Akebono a spus că au încercat să aplaneze conflictul, ba mai mult, s-a băgat și producția pentru a-i despărți pe cei doi. Greșeala lui Paul și a lui Akebono a fost rav taxată și pentru prima dată în istoria emisiunii, cei doi au fost duși imediat la aeroport.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mai declarat în cadrul aceluiași vlog că în momentul în care a sărit să-l apere pe Paul a știut din prima clipă că va fi eliminat având în vedere că avea deja două cartonașe galbene. Cu toate acestea, nu a vrut să dea înapoi.

„N-am înțeles treaba, adică mie îmi dai galben și lui (n.r. Paul) îi dai direct roșu”, a conchis Akebono.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO Marinescu de la Puterea Dragostei a fost atacat de șase băieți din casă. Concurentul a reușit să scape în ultima clipă

Culiță Sterp a lansat videoclipul la care, la filmări, a murit un om! Video

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Bianca Comănici, la capătul puterilor! Depresia ei e cruntă: ”Am o stare foarte, foarte proastă”

Un vlogger celebru a ”gustat-o” pe Alexandra de la Puterea Dragostei și dă verdictul! Denis Petcu: ”Vreți să știți dacă îi miroase gura?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies