Akebono, mesaj emoționant pentru concurenții din casa Puterea Dragostei: „Aveți grijă de Aya! Așa firavă cum e ea...”

Akebono de la Puterea Dragostei și-a impresioant foștii colegi de platou până la lacrimi cu un mesaj vocal transmis prin intermediul lui George.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Akebono este unul dintre cei mai controversați concurenți ai sezonului 3 Puterea Dragostei și a fost descalificat în urma unui conflict cu Marinescu. El era cunoscut drept o persoană mai impulsivă și de-a lungul șederii lui în casă a avut mai multe conflicte și declara că poate pleca acasă oricând.

Cu toate acestea, când s-a văzut departe de casa din Istanbul l-au năpădit aminitirile și le-a transmis colegilor săi un mesaj foarte emoționant. 

Akebono de la Puterea Dragostei, mesajul care i-a făcut să plângă pe concurenți 

A fost tristețe mare la plecarea lui Akebono și a lui Paul din casa Puterea Dragostei și la fel a fost și acum, când concurenții i-au auzit din nou vocea. George a adus în emsiune un mesaj foarte emoționant pe care l-a transmis Akebono. 

„Mi-e dor de tine, de primul cuplu care a fost în casă. De primele lacrimi. De prima despărțire care a fost în casă. Pe cât de impulsiv sunt, am niște laturi foarte sensibile și laturile astea sensibile le țin în afara emisiunii. Eu am fost protectorul vostru, protectorul tău, protectorul băieților și poate o să am ocazia să-mi cer scuze doamnei Cristina! Vă țin pumnii și ție și fetelor.

Experiența asta a fost foarte intensă. Am simțit în detaliu tot. Premiul vreau să-l aduceți cu toții. Indiferent cine ar ieși, să fie din brigata noastră. Eu sunt mândru de voi și o să vă votez pe fiecare în parte. Vă iubește Akebono extrem de mult”, este mesajul lui Akebono. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Mi-a dat în scris că îi este foarte dor de noi. A fost doar un mesaj vocal trimis mie. Așa a simțit el să facă. Mă bucur că ați ascultat ce a avut de transmis”, a completat George. 

Akebono nu a uitat nici de Aya și i-a rugat pe băieții din casă să o protejeze, fiind nu doar iubita lui, ci și cea mai mică concurentă din casă, având doar 18 ani. 

„Aveți grijă de Aya, George, Alex, Nicos, aveți grijă de Aya. Așa firavă cum e ea, chiar mi-e dragă. Îi simt lipsa. Indiferent de situație ea râdea”, a mai spus Akebono cu nostalgie în voce. 

Aya a început să plângă la auzul vocii lui Akebono și a spus că iubitul ei i-a promis că o va vizita imediat cum va putea. 

„Mi-e dor de el și mie”, a mai completat Aya. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal primește de la stat trei pensii

Familia Maxer, primul proiect muzical împreună înaintea sărbătorilor de iarnă: ”Ninge cu jucării”

Adina Halas, enervată la maxim de Raluca Dumitru: ”Mi se pare că sunt luată la mișto”. Cele două concurente și-au aruncat replici acide

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Cutremur în politică! Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis? Este răsturnare totală de situație

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies