Ultima oră! Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess

A fost depistat încă un român cu virusul ucigaș, pe nava de lux Diamond Princess, aflată în apele japoneze.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess


In articol:

Un al doilea român aflat la bordul navei de lux Diamond Princess a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, anunță presa japoneză. Nava se află în carantină de mai bine de două săptămâni. 

Citeste si: O româncă din Spania, ucisă cu bestialitate de iubitul olandez. Trupul neînsuflețit a fost găsit la gunoi

Citeste si: Livian, adevărul despre plecarea din emisiunea Puterea Dragostei: „Vă vorbesc de lângă mașinuța cu care plec din Turcia”

Citeste si: Cine a fost marea iubire a lui Brâncuși? O dragoste complicată, chinuită, plină de reproșuri...

Săptămâna trecută, pe aceeași navă a fost înregistrat primul caz de român infectat cu coronavirus. 

 Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess

Ce se știe despre primul român infectat cu coronavirus

Un român din localitatea Bascov din Argeș este contaminat cu temutul coronavirus. Bărbatul făcea parte din echipajul navei de croazieră Diamond Princess, aflată în carantină în portul japonez Yokohama. Anunţul a fost făcut de ministerul român de externe. El a fost imediat transferat într-un spital japonez pentru tratament, iar soţia sa a rămas pe vas. Potrivit prefectului de Argeş, românul făcea parte din echipajul navei.

Ceea ce trebuia să fie o croazieră de vis s-a transformat într-o călătorie de coşmar pentru cele 3 mii 7 sute de suflete de pe nava-închisoare. Din interior, Diamond Princess pare o navă părăsită. Nu este absolut nimeni în sălile uriaşe şi luxoase de pe vas. Cert este că pe navă erau 17 români. Doi turişti şi 15 membri ai echipajului. (Citeste si: S-a descoperit groapa cu zeci de cadavre ucise de o pandemie asemănătoare coronaviruslui. „Moartea Neagră” a ucis o treime din populație)

Fiecare zi care trece pe nava de croazieră Diamond Princess ridică nivelul de stres al pasagerilor. Coronavirusul a ajuns să despartă şi cupluri care sunt în luna de miere. 

Peste 2.000 de oameni din întreaga lume au murit din cauza coronavirusului. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate