Stiri

Al patrulea hot de tablouri, arestat in lipsa. Vezi cine este acesta si cu cine a copilarit

La furtul tablourilor din Olanda a mai participat un tanar din Tulcea pentru care procurorii DIICOT au cerut mandat in lipsa. Este vorba despre Adrian Procop a carui cerere de arestare va fi judecata pe 15 martie de catre magistratii de la Sectorul 5 Bucuresti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Radu Dogaru si Alexandru Bidu, dusi la DIICOTConform unor surse judiciare, Adrian Procop este prieten foarte bun cu un alt hot din dosar, Radu Dogaru, dar si cu fratele lui Petre Condrat, asistentul lui Catalin Botezatu, manechinul fiind si el retinut 24 de ore in acest caz. Daniel Condrat, Radu Dogaru si Adrian Procop au participat, in iulie 2010, la o bataie dintre doua clanuri, in Carcaliu -Tulcea. Un tanar de 27 de ani a fost omorat in bataie in acea altercatie.

Procop, Dogaru si fratii Condrat ar fi copilarit impreuna in acelasi sat de pe malul Dunarii. Se pare ca Daniel Condrat, care s-ar afla acum in Italia, ar fi fost cel care l-a bagat pe Petre “in afacerea” cu tablouri furate. Cu acesta ar fi luat legatura Radu Dogaru si i-ar fi cerut sa-l sune pe manechin ca sa-i gaseasca clienti pentru cele sapte panze care valoreaza  sute de milioane de euro. Cele sapte tablouri semnate de Picasso, Matisse, Monet si Gauguin sunt de negasit. In cautarea capodoperelor, anchetatorii au rascolit casele celor trei suspecti, le-au confiscat computerele si le-au ascultat conversatiile telefonice. Multe dintre ele, pe teme artistice.

Radu Dogaru este admirator al lui John Dillinger, un celebru bandit din Statele Unite, de la care a imprumutat si numele, si obiceiurile. Si, parca, si destinul. Dillinger a fost dat in vileag tot de o prostituata romanca, la fel ca si cei trei. Lui Dogaru i s-au alaturat Eugen Darie si Mihai Alexandru Bitu. Toti trei iubitori de manele si cu un trecut patat de furturi, scandaluri si batai.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune