Al treilea cadru medical răpus de coronavirus! O asistentă medicală din Tăndărei este decesul cu numărul 334

O asistentă medicală din Ţăndărei este al treilea cadru medical care a murit din cauza COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

O asistentă medicală în vârstă de 42 de ani din Ţăndărei a murit, ea fiind al treilea cadru medical victimă a COVID-19, informează News.ro. Conform Ministerului Sănătăţii, asistenta medicală din Ţăndărei a decedat în data de 13 aprilie.

Citeste si: Tragedie in Saptamana Patimilor! Tanarul din Bucuresti s-a aruncat de la etajul al optulea si a murit pe loc - Ce a scris in biletul de adio

Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată  cu COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Feteşti, unde a fost şi internată. 

Ea a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase  'Victor Babeş" în data de 4 aprilie. Asistenta medicală avea diabet zaharat.

Citeste si: Ministrul Educaţiei: Ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat a fost semnat

Asistenta medicală din Țănărei s-a îmbolnit după ce orașul a devenit un întreg focar de infecție cu coronavirus și până la urma s-a luat decizia de a se închide orașul. 

Țăndărei, închis din cauza focarului de coronavirus, este orașul palatelor țigănești! Cum a devenit celebră în Marea Britanie localitatea unde acum s-au întors acasă 800 de oameni

Țăndărei, localitatea din Ialomița, pe care prefectul o vrea închisă din cauza focarului de coronavirus care există aici, este centrul unui clan de interlopi care duc copii la cerșit în străinătate și care se lăfăie în palate.

O asistentă din Țăndărei, al treilea cadru medical răpus de COVID-19

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, decizie fara precedent! Ce se va intampla cu pacientii de la spitalul din Arad, supranumit "lagarul groazei"

Țăndărei nu este celebru de acum, când a devenit un adevărat focar de coronavirus, orașul din Ilaomița fiind păzit de armată. El a devenit cunoscut și în presa din străinătate în urmă cu ceva timp, când anchetele jurnalistice au descoperit că localitatea a rămas fără copii, trimiși la cerșit în străinătate, în special în Marea Britanie.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate