Alanis Morissette, dată în judecată de o fostă angajată, pentru că nu i-a plătit orele suplimentare

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette a fost dată în judecată de o fostă angajată, care o acuză atât pe ea, cât şi pe soţul acesteia, Mario Treadway, că au încălcat legislaţia muncii din Los Angeles şi că nu au plătit-o pentru orele suplimentare lucrate.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Sheila Dos Santos susţine că a fost forţată să muncească suplimentar, fără să aibă pauzele necesare pentru a mânca, informează contactmusic.com.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, la începutul lunii octombrie, femeia spune că, după ce s-a plâns de condiţiile de muncă, cei doi soţi au creat "un mediu de lucru ostil şi incompatibil", ceea ce a făcut-o pe aceasta să renunţe la slujbă, după patru ani.

Dos Santos, care nu a oferit detalii despre natura muncii pe care o presta pentru cei doi, le-a cerut daune pentru evacuare abuzivă, încălcarea legislaţiei muncii, neplata salariilor, suferinţă cauzată de stresul emoţional şi afaceri neloiale, potrivit entlawdigest.com.

Aceasta nu este pentru prima dată când Alanis Morissette se confruntă cu acuzaţii venite din partea unor foşti angajaţi. În septembrie 2013, cântăreaţa a fost dată în judecată de o fostă bonă a copilului ei, care o acuza că a ţinut-o "ostatică" în reşedinţa sa. Bianca Combeiro a declarat în documentele depuse la tribunal că artista canadiană a încuiat-o în dormitorul fiului ei şi a obligat-o să petreacă astfel în acea cameră o noapte întreagă, fără să îi permită să îşi ia pauze de masă.

Reclamanta a deschis un proces împotriva cântăreţei Alanis Morissette şi a soţului ei, Mario Treadway, afirmând că în perioada în care a lucrat pentru ei, din august 2011 până în martie 2013, era constrânsă să lucreze în ture de noapte de 12 ore, fără posibilitatea de a-şi lua pauză de masă, având grijă de bebeluşul artistei canadiene. Bianca Combeiro mai spunea că putea să părăsească încăperea doar dacă unul dintre cei doi părinţi se afla în acel moment în camera bebeluşului sau atunci când sosea bona care lucra în timpul zilei.

Alanis Morissette s-a căsătorit cu rapperul Mario Treadway pe 22 mai 2010. Fiul lor, Ever Imre Morissette-Treadway, s-a născut pe 25 decembrie 2010.

Cântăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută în 1974, la Otawa, în Canada, şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 12 premii Juno şi şapte Grammy, înregistrând vânzări de peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală.

În 2008, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B'estfest.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate