Alarma de "bomba sexy" in Parlament! Uite ce trebuie sa faci ca sa ajungi deputat la 24 de ani!

Catalina Stefanescu (24 de ani) a obtinut un loc de parlamentar candidand in judetul Teleorman. Tanara nu e recomandata de CV, nici de alte realizari profesionale, dar totusi a defilat in alegeri, unde a obtinut 75% din voturi in Colegiul 1 din Turnu Magurele. Uite ce trebuie sa faca o persoana pentru a ajunge parlamentar la 24 de ani!

Distribuie pe:

fara descriereCatalina Stefanescu, in posterul de campanieIn primul rand, un parinte suspus e musai. Cristiana Barbu, mama Catalinei, este presedintele Agentiei Nationale de Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) si are rang de secretar de stat. De aici incepe totul, iar primul pas in cariera politica a fost facut din inertie, tanara ajungand secretara personala a lui Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, fost prefect al aceluiasi judet, fost vicepresedinte in PSD si actualmente om important in cadrul USL.

Facultatea absolvita de Catalina, cea de Limbi Straine din Bucuresti, sectia Limbi Straine Aplicate, a ajutat-o mult in scurta cariera de secretara. Concret, Catalina a aplicat atat de bine limbile invatate (engleza, rusa si portugheza) incat a ajuns, in timp record, consultant Agrotrust, o firma care se ocupa cu crestereaa bovinelor, detinuta de un apropiat al lui Dragnea. Banii incasati au fost pe masura.

Astfel, conform declaratiei de avere completata in octombrie 2012, Catalina a reusit sa-si cumpere, pana sa implineasca 24 de ani, varsta care i-a adus si postul de deputat, un autoturism Citroen, un apartament in Bucuresti, dar si sa-si imprumute mama cu 54.000 de euro. Catalina are si un credit in valoare de 53.000 de lei.

fara descriereCatalina, alaturi de Dragnea, la un bairam organizat de PSD, in 2008Nu in ultimul rand, cu siguranta conteaza pentru un aspirant la un post de parlamentar si aspectul fizic. Catalina Stefanescu este o prezenta care poate fi considerata cel putin agreabila si de cel mai pretentios barbat, multi spunandu-i chiar "Bomba Sexy".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate