Alarmant! Oana Roman risca sa piarda sarcina daca participa la Dansez pentru tine - Afla mai multe amanunte

Medicii trag un semnal de alarma in cazul sarcinii Oanei Roman. Acestia sustin ca daca vedeta nu isi schimba stilul de viata, poate pierde copilul.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereOana isi doreste sa faca o fapta buna alaturi de Marius, iubitul si tatal copilului ei. Medicii nu sunt de acord cu aceasta activitate deoarece poate duce la o pierdere a sarcinii.

"În perioada sarcinii, o gravidă are nevoie să facă multă mişcare, desigur, dacă sarcina decurge fără probleme. Asta nu înseamnă însă că poate să ţopăie sau să sară, ci să practice înotul, mersul pe jos sau alergarea uşoară. În cazul în care vorbim de continenţă uterină, adică atunci când uterul nu stă bine închis, orice mişcare care măreşte presiunea asupra uterului poate să crească şansele de naştere prematură. Oricum, chiar şi în caz de evoluţie normală a sarcinii, trebuie consultat medicul pentru că există anumite limite în ceea ce priveşte mişcarea", a explicat, pentru kalooga_36441" ring", un cunoscut medic primar specialist în obstetrică-ginecologie.

Tatal vedetei, Petre Roman, este si el ingrijorat pentru fiica sa si nu crede ca va ajunge in culisele show-ului pentru a o sustine.

"Am vorbit cu Oana chiar zilele trecute despre participarea ei la această emisiune şi mi-a spus că a discutat cu medicii despre acest lucru şi că se simte bine. Sigur că există un risc, dat fiind faptul că este însărcinată în luna a şasea, dar e un risc controlat. Nu ştiu dacă voi ajunge să o susţin din platou pentru că sunt la Braşov, unde ziua de 15 noiembrie este cu totul specială", a declarat Petre Roman.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate